El Clar del Bosc

La casa El Clar del Bosc està situada enmig dels màgics boscos del Pla de l’Estany. Es tracta d’un ampli espai de gran bellesa, rodejat de vigorosa natura, proper a les tranquil·les aigües de l’Estany de Banyoles. Un indret molt especial per a un casament.

El Clar del Bosc ofereix moltes possibilitats per situar la cerimònia, els aperitius i el banquet de noces. Ja sigui entre els arbres, en la gran esplanada central o al bell mig del bosc.

Les instal·lacions d’El Clar del Bosc permeten l’allotjament dels convidats (fins a 210) i ofereixen la possibilitat d’aprofitar l’ocasió per fer activitats el dia després del casament. La piscina, les pistes esportives i el bosc vertical amb tirolines convertiran el vostre casament en un apassionant i inoblidable cap de setmana.

El camí

Un espai de conte on celebrar-hi la cerimònia, els aperitius o el banquet. Si hi ha un espai a qui cada parella dóna una utilitat diferent segons els seus gustos, és sens dubte el camí. Des de cerimònies rurals, passant per aperitius a peu dret i fins a banquets de noces d’allò més elegants. Posem a la vostra disposició bancs de fusta, bancs de palla i elegants cadires tiffany per a la cerimònia. Per al banquet podeu escollir entre aquestes últimes o cadires enfundades.

La carpa

La carpa és l’opció ideal pel banquet de noces. A l’interior dels seus 250 m2 gaudireu de la qualitat gastronòmica dels nostres menús enmig del bosc. Amb la carpa oberta tindreu la sensació d’estar a l’aire lliure però amb totes les comoditats d’un interior. A més, és idònia per a plans B en cas de pluja.

L’esplanada

Aperitius en un entorn natural majestuós. Els aperitius a l’aire lliure són un dels millors moments del casament. I encara més si tenen lloc en un espai tan especial com ho és una esplanada envoltada de boscos. Com sempre, les possibilitats de fer servir aquest espai són infinites segons el que vosaltres vulgueu. Hi ha nuvis que hi celebren el banquet i d’altres fins i tot l’escullen com a lloc de cerimònia.

El bosc

La cerimònia que heu somiat al mig del bosc. El Clar del Bosc deu el seu nom als boscos màgics que l’envolten. Celebrar la cerimònia del casament al bosc és una de les opcions més escollides per les nostres parelles. I la veritat és que no ens estranya! Quan el bosc es vesteix de casament es converteix en un espai encantador propi d’un autèntic conte de fades.

El torreó

En caure la llum de la lluna… cap a la zona de festa! Després del ball nupcial la sala del torreó es converteix en una discoteca on passareu moments inoblidables al ritme de la música. La sala comunica amb un espai de festa exterior on hi ha una esplèndida terrassa chill out amb música ambient per a qui li vingui de gust passar una estona més relaxada. Gaudireu de diferents ambients per acabar el gran dia del casament de la millor manera.

La suite nupcial

La suite nupcial és el vostre espai i volem que el recordeu sempre. Després d’una inoblidable festa la suite nupcial d’El Clar del Bosc us estarà esperant amb tots els detalls. La resta de convidats també es podran allotjar a la casa i l’endemà podreu gaudir amb ells d’una bona arrossasda o fideuà tot recordant el gran dia del casament.

Més opcions

Accediu per conèixer millor el nostre equip

Wedding planner