Wedding planner

Sense cap cost extra per vosaltres, tindreu l’assessorament del personal qualificat d’Albacasaments, que també coordinarà el casament, guiant-vos, aconsellant-vos i acompanyant-vos per tal de que tot surti perfecte.

La Bernadeta, la wedding planner d’Albacasaments, serà la vostra fada padrina des que comenceu a organitzar el casament fins al gran dia de la seva celebració. La passió que sent per la seva feina us farà gaudir al màxim del procés de preparació del casament, esvaint-vos les inquietuds que pugueu tenir i aportant-vos serenitat i seguretat.

En les seves pròpies paraules: ”Vaig decidir organitzar casaments quan em vaig plantejar buscar una feina que unís els meus valors i les meves passions: ajudar i organitzar esdeveniments. Organitzar un casament ha de ser un procés bonic i, per aquest motiu, us convido a gaudir del camí amb mi. Estaré encantada de restar a la vostra disposició per a tot el que necessiteu!”

Qui som?

L’equip d’Albacasaments

El dia del vostre casament és un dels dies més especials per a vosaltres, però també per a nosaltres. La missió de l’equip d’Albacasaments és fer del casament dels vostres somnis una realitat. Com? Destacant per la nostra flexibilitat a l’hora d’adaptar-nos als vostres requeriments, ja sigui pel que fa els menús i l’ús dels diferents espais, com tots i cada un dels detalls de noces.

Cada parella és única i és per això que treballem per a què cada casament sigui personal, adaptat a vosaltres i a la vostra història. A més, us ajudem a seleccionar diferents serveis professionals que us seran d’utilitat en l’organització del vostre casament: floristeria, DJ, fotografia, perruqueria, barra lliure, pastís de noces…

La filosofia d’Albacasaments és no donar mai un ”no” per resposta sense valorar primer totes les opcions i posar tots els mitjans per fer possible el que desitgeu. 

Coneix les opinions dels nostres nuvis

Testimonis