Casaments

Els casaments ja no són cosa d’un únic dia. Cada vegada més parelles opten per escollir un espai amb allotjament pels seus convidats i així gaudir del casament que tant han esperat fins a l’últim minut de celebració. Els casaments de tot un cap de setmana també permeten celebrar l’enllaç en un indret allunyat de la zona de residència, com per exemple en una finca o una masia rurals. A les comarques gironines trobem dos espais singulars i plens de racons únics on celebrar un casament de cap de setmana: Mas Gircós, situat a Besalú, en plena natura de la Garrotxa, i El Clar del Bosc, a Banyoles, enmig dels boscos del Pla de l’Estany.

Exclusivitat de la casa

Sense cap cost extra de lloguer, gaudireu de l’exclusivitat de la finca de divendres a diumenge. La masia serà tota vostra durant el cap de setmana sencer del casament. El divendres a partir de les 17h podreu venir a deixar el que necessiteu i fins i tot quedar-vos-hi a sopar i a dormir, tant vosaltres com els amics i familiars que desitgeu. L’endemà del casament també podreu passar tot el dia a la finca, amb opció d’esmorzar, dinar i, a l’estiu, de fer un bany a la piscina.

Els espais

Gastronomia

A Albacasaments tenim servei de cuina pròpia especialitzada en casaments. Podreu escollir entre una gran varietat d’aperitius i diferents menús, tots ells d’una gran qualitat gastronòmica i eleborats amb productes frescos de proximitat. El nostre equip de cuina us prepararà exquisits i innovadors plats a partir de la cuina tradicional i de la reconeguda cuina volcànica de la Garrotxa.

Consulteu els menús:

Els menús

Acompanyament als nuvis

Us acompanyem en la llibertat d’organitzar el casament al vostre gust. Des del primer moment tindreu una persona de l’equip d’Albacasaments a la vostra disposició per guiar-vos i assessorar-vos en aquest bonic procés. A més, si ho desitgeu us posem en contacte amb els nostres proveïdors de confiança pel que fa floristeria, fotografia, perruqueria, minutes… Aquest servei d’acompanyament us l’oferim sense cap mena de cost.

Wedding planner

Promocions

Únic és com volem que sigui el dia del vostre casament, i per això podeu personalitzar-ne tots els detalls. A més, us oferim un ampli ventall de possibilitats per gaudir d’un cap de setmana complet. Servei de barra lliure, DJ, pastissos nupcials, ressopó, allotjament i dinar del diumenge, monitors per als més menuts… Amb la contractació dels nostres proveïdors gaudireu de packs promocionals amb tot inclòs.

Descobreix els packs de serveis:

Promocions 2024

Accediu per conèixer els espais

Els espais